header

מתכון לאספרגוס עטוף בפרושוטו בקר

המתכון למתאבן הפשוט אך המרשים הזה משלב את הפריכות של האספרגוס עם הטעם והמרקם המפנקים של נקניק עשיר כמו הפרושוטו. ניתן להשתמש בנקניק בשר בקר או אווז, או אפילו בסוג אחר לחלוטין על פי העדפת הטעם שלכם. מה שבטוח הוא שבסוף תקבלו מתאבן מרשים וטעים שאפשר להכין בזמן קצר מאוד.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לאספרגוס עטוף בפרושוטו בקר מקור תמונה: closetcooking
רכיבים לאספרגוס עם נקניק:
נקניק - 150-200 גר' (פרשוטו או תחליף דומה, חתוך בצורה אופקית)
אספרגוס - כ-500 גר' (ללא החלק התחתון ומקולפים במידת הצורך)
שמן זית - 1 כף
אופן הכנת האספרגוס עם נקניק:
  1. לאחר שסיימתם לחתוך ולקלף את גבעולי האספרגוס, עטפו כל אחד מהם בפרוסת נקניק. יש להתחיל מהחלק התחתון של כל גבעול וללפף את הנקניק בזווית כדי לכסות כמו שיותר מהאספרגוס אך לא את הקצה שלו.
  2. חממו את השמן במחבת גדולה ולאחר שהוא מתחמם הוסיפו את האספרגוס העטוף.
  3. טגנו במשך כ-3 דקות, עד שהגבעול מתרכך והפרשוטו הופך לפריך.
  4. הגישו מיד ואיכלו בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.