header

מתכון ללחם ממולא בדג סלמון טרי

גם בקרב אנשים שלא אוהבים לאכול דגים, סלמון הוא היוצא מן הכלל הודות לטעמו העדין והייחודי. במתכון הלחם הממולא שלפניכם תקבלו את דג הסלמון בתוספת של אורז ולחם חם. מתכון למנה צבעונית, קלה להכנה, טעימה וחגיגית שתוכלו להגיש בכל אירוע או לארוחת ערב טעימה.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחם ממולא בדג סלמון טרי מקור תמונה: petersfoodadventures
רכיבים ללחם:
שמרים יבשים - 2 כפות
מים - 1 כוס + 2 כפות (חמימים)
שמן צמחי - ⅓ כוס
סוכר - ¼ כוס
ביצה - 1 (גדולה)
מלח - 1 כפית
קמח לבן - ½3 כוסות
רכיבים לסלמון, האורז והרכבת המנה:
סלמון - 700 גר' (פילה חתוך לקוביות)
בצל - 1 (גדול, קצוץ דק)
אורז - 1 כוס (מבושל)
שמיר - צרור (קצוץ דק)
שמן צמחי - ½1 כפות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
ביצה - 1 (טרופה למריחה)
אופן הכנת הלחם:
  1. בקערה גדולה, המיסו את השמרים במים החמימים, הוסיפו לתערובת את השמן והסוכר, והניחו בצד ל-5 דקות.
  2. הוסיפו לקערת השמרים את הביצה, המלח והבצק וערבבו עד שיוצר בצק רך.
  3. העבירו את הבצק למשטח מקומח היטב, ולושו עד לקבלת בצק גמיש, במשך כ-3-5 דקות.
  4. הניחו את הכדור בצד ל-10 דקות (אין צורך בהתפחה).
אופן הכנת הסלמון, האורז והרכבת המנה:
  1. בקערה בינונית, ערבבו את קוביות הסלמון עם מלח ופלפל והניחו בצד.
  2. חממו 2 כפות שמן במחבת וטגנו את הבצל עד להזהבה.
  3. הכניסו את האורז לקערה והוסיפו לו את הבצל המטוגן, השמיר ומעט מלח ופלפל.
  4. רדדו את הבצק למלבן גדול וחצו אותו לשניים. הניחו חצי אחד מהבצק על תבנית האפייה ופזרו עליו את האורז תוך הקפדה על שוליים ללא מילוי.
  5. הניחו מעל האורז את קוביות הסלמון המתובלות ומעל הכל את החצי השני של הבצק. preperation מקור תמונה: petersfoodadventures
  6. הדקו את השוליים היטב, מרחו מעל המנה ביצה טרופה והכניסו לתנור בטמפרטורה של 190°מעלות למשך 15-20 דקות, הוציאו, צננו מעט, חתכו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.