header

מתכון למשקה פפאיה, כרוב וג'ינג'ר מהיר וקל

מתכון בריא עם אחד הפירות הטובים ביותר למערכת העיכול - הפפאיה. הפרי מכיל פפאין, אנזים המסייע לפרק מזון ולעכל חלבונים. כמו לפפאיה, גם לג'ינגר יש סגולות המרגיעות את מערכת העיכול ומפחיתות גזים. כמו-כן, ג'ינגר משמש לעיתים קרובות כדי להרגיע בחילה. כרוב עוזר לנקות פסולת מן הקיבה, משפר את העיכול ומפחית עצירות.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למשקה פפאיה, כרוב וג'ינג'ר מהיר וקל
רכיבים למשקה פפאיה וג'ינג'ר:
פפאיה - ½ (קטנה)
קייל - 3 (עלים טריים)
כרוב - ⅛ ראש
ג'ינג'ר - 1 (חתיכה בגודל אגודל)
לימון - 1 (פרוס)
אופן הכנת המשקה פפאיה וג'ינג'ר:
  1. העבירו את רכיבי המתכון לבלנדר.
  2. הפעילו את הבלנדר על מהירות נמוכה, ולאחר 30 שניות הגבירו אותה.
  3. המשיכו לערבב את התערובת עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  4. מומלץ לשתות מיד לאחר ההכנה, כדי למצות את מירב הויטמינים.
מקור: טלי רז
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.