header

מתכון לסורבה אבטיח ליים

סורבה אבטיח מרענן, מתכון לקינוח מושלם ביום קיץ חם. פשוט, קל ובעיקר טעים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסורבה אבטיח ליים
רכיבים לסורבה אבטיח:
אבטיח - ½1 קג' (חתוך לקוביות)
סוכר - ½ כוס
סירופ אגבה - ½ כוס (קל - ניתן להשתמש גם בסירופ תירס קל)
מיץ ליים - ¼ כוס (או לימון סחוט טרי)
נענע - 5 (עלים טריים)
אופן הכנת הסורבה אבטיח:
  1. הרתיחו בסיר קטן את סירופ האגבה, מיץ הליים, הסוכר והנענע. ערבבו עד שכל הסוכר נמס.
  2. קצצו בבלנדר ½ מכמות האבטיח, סננו דרך מסננת דקה וחזרו על הפעולה עם שארית האבטיח.
  3. המתינו שהסירופ יתקרר מעט, הוסיפו אותו לעיסת האבטיח וערבבו היטב.
  4. הקפיאו למשך 3-4 שעות.
מקור: אסנת אורן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.