header

מתכון מיוחד לקרם ברולה עם פירות

קרם ברולה הוא קינוח אהוב במיוחד, אך כמו שהוא טעים הוא גם מורכב להכנה. המתכון הפשוט שתכירו לקרם ברולה מיוחד, שבו הקמח הרגיל מוחלף בקמח תירס, הוא קל להכנה ולא דורש חימום מראש של התנור או אמבטיות מים כמו שדורשים מתכונים מסורתיים אחרים לקינוח הזה.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון מיוחד לקרם ברולה עם פירות
רכיבים לקרם ברולה:
קמח תירס דק - 3 כפות
חלב - ½ כוס
שמנת מתוקה - ½ כוס
סוכר דק - 4 כפות
חמאה - 2 כפות (לא מלוחה)
מלח - קורט
אוכמניות - 20 (טריות, ניתן להשתמש גם באוכמניות קפואות או חתיכות של פרי עונתי טרי כמו שזיפים)
סירופ מייפל - להגשה (לא חובה)
אופן הכנת הקרם ברולה:
  1. לתוך סיר כבד ובינוני (רצוי לא טפלון) ועל אש נמוכה, הכניסו את קמח התירס. הוסיפו את החלב והשמנת וערבבו כל הזמן כדי למנוע גושים.
  2. הגבירו את החום לבינוני-גבוה והביאו לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
  3. כאשר התערובת רותחת, המשיכו בבישול במשך 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
  4. הסירו את התערובת מהאש, הוסיפו לה 2 כפות סוכר, גרידת לימון, חמאה ומלח. ערבבו היטב.
  5. חלקו את התערובת בין 2 תבניות חרס קטנות והכניסו את האוכמניות/חתיכות הפרי עמוק לתוך התערובת.
  6. כאשר תרצו להגיש את הקינוח הנימוח הזה, השתמשו במבער - חממו את החלק העליון עד להשחמה והגישו בלוויית סירופ מייפל אם תרצו. preperation מקור תמונה: Luke Robison
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.