header

מתכון לעוגת קראמבל אפרסקים וקינמון

מתכון לעוגת קראמבל אפרסקים שהיא ללא כל ספק הקינוח המושלם ליום קייצי חם, אשר עובדת טוב במיוחד עם כדור גלידת וניל.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת קראמבל אפרסקים וקינמון
רכיבים לעוגת קראמבל:
אפרסקים - 4 (פרוסים)
שיבולת שועל - ½ כוס
ג'ינג'ר - 3 כפות (ממותק, קצוץ דק - לא חובה)
סוכר חום - ¼ כוס
קמח - 2 כפות
קינמון - 2 כפיות
אגוז מוסקט - ½ כפית
חמאה - ¼ כוס (קרה או מרגרינה קרה)
אופן הכנת העוגת קראמבל:
  1. ערבבו את שיבולת השועל, הג'ינג'ר, הסוכר החום, הקמח, הקינמון ואגוז המוסקט. הוסיפו לאט את החמאה, עד לערבוב מושלם.
  2. חלקו את פרוסות האפרסק בין 4 ריבועי נייר אלומיניום משומנים וכסו אותן בתערובת הקינמון.
  3. הכינו כיס מנייר האלומיניום וסגרו אותו היטב.
  4. צלו על המנגל או על גריל חשמלי על חום נמוך במשך 15 דקות, עד להתרככות של האפרסקים.
  5. מומלץ להגיש חם, בליווי כדור של גלידת וניל.
מקור: דליה כץ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.