header

מתכון לסורבה אפרסקים ובזיליקום

זוהי ללא ספק הדרך המרעננת ביותר לסיים ארוחה דשנה. מתכון לקינוח קליל בעל טעם ייחודי ומפתיע.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסורבה אפרסקים ובזיליקום
רכיבים לסורבה אפרסקים:
סוכר - 1 כוס
מים - 1 כוס
בזיליקום - 8 (עלים טריים)
אפרסקים - 4 (בשלים, קלופים ומגולענים)
אופן הכנת הסורבה אפרסקים:
  1. חממו סיר קטן עם המים, הסוכר והבזיליקום, הביאו לרתיחה והמשיכו לבשל על אש קטנה במשך 10 דקות, עד להמסה מוחלטת של הסוכר.
  2. הניחו לסירופ להתקרר, וסננו ממנו את העלים.
  3. העבירו את הסירופ יחד עם האפרסקים לבלנדר והפעילו אותו עד ליצירת מרקם חלק ואחיד
  4. העבירו את התערובת לקערת מתכת, והניחו במקפיא למשך 6 שעות.
  5. הקפידו לטרוף את התערובת כל 30 דקות, כדי להגיע למרקם הסורבה הרצוי.
מקור: דפנה כרמי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.