header

מתכון לשייק אבוקדו וקיווי

זה תמיד תענוג לגלות משקה מיוחד חדש כמו זה שמוצג במתכון הבא לשייק אבוקדו-קיווי טעים ובריא. האבוקדו מכיל אנזימים המסייעים לגופנו לספוג ויטמינים בצורה טובה יותר, ולכן הוא משמש כהכנה מעולה ליום חדש ומלא בריאות. בנוסף, האבוקדו נחשב לאחד ממנקי הפה הטבעיים הטובים ביותר, כיוון שהוא מחסל ריחות רעים.

זמן הכנה: 3 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לשייק אבוקדו וקיווי
רכיבים לשייק אבוקדו וקיווי:
אבוקדו - ½ (בשל וגדול)
קיווי - 2 (קלופים)
מיץ ליים - ¼ כוס (טרי או שניתן גם להשתמש במיץ לימון בתוספת ¼ כפית סוכר חום)
מיץ תפוזים - ¼ כוס (ניתן להשתמש גם בחלב להשגת מרקם עשיר יותר)
דבש - ½ כפית (לפי הטעם)
אופן הכנת השייק אבוקדו וקיווי:
  1. העבירו את המרכיבים לבלנדר בסדר הבא - נוזלים, פירות ובסוף קוביות קרח.
  2. הפעילו את הבלנדר על מהירות נמוכה, ולאחר 30 שניות הגבירו אותה.
  3. המשיכו לערבב את התערובת עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  4. מומלץ לשתות מיד לאחר ההכנה, כדי למצות את מירב הוויטמינים.
מקור: ניר ברעם
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.