header

מתכון לדגני בוקר בטעם שוקולד - קוקו פאפס

הדגנים השוקולדיים פותחים את הבוקר בצורה מושלמת, ובגרסת המתכון הזה מכינים אותם עם קקאו בלבד, כך שאתם שומרים על הבריאות.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לדגני בוקר בטעם שוקולד - קוקו פאפס
רכיבים לקוקו פאפס:
קמח - 1 כוס
אבקת קקאו - ¼ כוס
ערמונים - ¼ כוס (טחונים או קמח ערמונים)
מלח - ½ כפית
תמצית וניל - 1 כפית
יוגורט - 1 כפית (ללא תוספות)
דבש - ¼ כוס
אופן הכנת הקוקו פאפס:
  1. הכניסו את כל המרכבים לקערה גדולה וערבבו אותם בעזרת מיקסר. בהתחלה תערובת הבצק תתפורר בקלות אבל אחרי ערבוב מספיק ארוך היא תתאחד.
  2. הכינו כדוריות קטנות בגודל אוכמניות בעזרת האצבעות שלכם והניחו אותם על מגש אפייה מכוסה בנייר.
  3. אפו בתנור שחומם מראש ל-180° מעלות למשך 15 דקות.
  4. הוציאו את המגש מהתנור והניחו לכדורים להתקרר עד שהם מגיעים לטמפרטורת החדר.
  5. העבירו את הכדורים למיכל אטום והם יישארו טריים למשך שבוע ימים.
מקור: רונית גוזלן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.