משרה מקסיקני מומלץ במיוחד, הממלא את המטבח בניחוחות עשירים ואת המנה בטעמי כוסברה וליים. המתכון כולל בירה מקסיקנית, אך מדובר בכמות קטנה מאוד, וניתן גם לוותר על הבירה לגמרי, למקפידים לא לצרוך אלכוהול.
קטנית הפלא: הכירו 6 מתכונים מיוחדים עם עדשים שכולם יאהבו!
בכל חורף יש לי דחף לבשל עם עדשים ואני בטוח שגם אתם אכלתם מנות עם המרכיב הנפלא הזה בעבר, אז הגיע הזמן לשים אותו במרכז השולחן!
אספנו לכם 5 מתכוני ירקות מדליקים ומפתיעים שכל אחד יאהב!
בעזרת 5 המתכונים הבאים תוכלו להכין תבשילי ירקות מפתיעים וטעימים שכל בני הבית וכל האורחים שלכם יסיימו מהצלחת בשנייה אחת, ומיד יבקשו תוספת.
בואו ליהנות מיתרונות שיבולת השועל עם 4 מתכונים שטרם הכרתם
אם עד היום לא אכלתם שיבולת שועל, או שפשוט נמאס לכם כבר מאותה הדייסה המשעממת, המידע שתקראו כאן יגרום לכם לחזור אליה ובגדול...
עם 5 המתכונים הבאים גם אתם תיהנו מכל יתרונותיו של הקישוא
רוצים למקסם את כל יתרונותיו הבריאותיים של הקישוא? למדו כיצד להכין את המתכונים הבאים למנות פתיחה נהדרות, מנות עיקריות ואפילו קינוחים!
הכירו 4 מתכונים חסכוניים ופשוטים לתחליפי חלב בריאים
ישראלים רבים נפרדים מהחלב המפוסטר ומאמצים לחייהם תחליפי חלב טבעיים. בעזרת המתכונים הבאים תלמדו כיצד להכין 4 תחליפים בריאים וחסכוניים לחלב!
הכירו 7 גרסאות מיוחדות לפסטה שאפשר לאכול בלי רגשות אשם
מתחשק לכם לאכול הר של פסטה ברוטב טעים אבל אתם שומרים על המשקל? 7 המתכונים הבאים יוכיחו לכם שפסטה מירקות היא תחליף טעים לא פחות!
בלי תנור ובלי אפייה: 6 מתכונים לקינוחים מעוררי תיאבון!
כל ארוחה טובה צריכה קינוח מפנק בסופה, אבל לא תמיד יש לנו כוח לאפות עוגה. עם 6 המתכונים הבאים תוכלו להכין קינוחים מדהימים בלי להתקרב לתנור!
הבשלנית המומחית הזאת מגישה לכם באהבה 5 מתכונים נהדרים!
חזרנו "למנה שנייה" של בשלנית מנוסה שמכינה אוכל עם אהבה ומצאנו עבורכם 5 מתכונים נהדרים של מנות שכדאי לנסות!
כתובת הדוא"ל הוסרה מהרשימה ולא ניתן לשלוח אליה את הכתבה. לחזרה לחץ כאן
במקום להזין בכל פעם מחדש את כתובות המייל של החברים אליהם רוצים לשלוח, צרו לכם רשימת קשר אישית שתהיה זמינה לשימוש בכל פעם שתרצו לשתף את המשפחה והחברים.
כעת תוכלו להוסיף בקלות ובמהירות את אנשי הקשר מחשבון המייל שלכם (כמו וואלה, ג"ימייל ועוד..), או להזין ידנית באופן חד פעמי את כתובות המייל שאתם רוצים לשמור.