מתכון למאפינס טעים ומושלם, הקינוח לארוחת הבוקר. הטעם הנהדר והרכות המנצחת פשוט עולים על כל דמיון.
רכיבים למאפינס שיבולת שועל:
אופן הכנת המאפינס שיבולת שועל:
-
חממו תנור ל-180° מעלות ושמנו תבנית מאפינס.
-
בקערה גדולה, ערבבו: קמח מחיטה מלאה, שיבולת שועל, סוכר חום, זרעי פשתן, קינמון, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח.
-
בקערה נפרדת ערבבו: חלבון ביצה, שמן, תמצית וניל, מחית בננה וחלב.
-
בהדרגה, הוסיפו את התערובת היבשה לתערובת הרטובה וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
-
חלקו את הבלילה בין הכוסות שבתבנית והכניסו לאפייה למשך 15-18 דקות.
מקור: לילית בן דור