header

מתכון לסלט כוסמין, עגבניות וגבינת פונטינה

חיטת הכוסמין, מלאת הוויטמינים, סופגת אליה את שלל הטעמים של הירקות, יחד עם גבינת הפונטינה המשובחת, וביחד הן הופכות את מתכון הסלט לעשיר בטעמים אגוזיים ומרעננים.

זמן הכנה: 12 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט כוסמין, עגבניות וגבינת פונטינה
רכיבים לרוטב:
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ½ כפית
שמן זית - 2 כפות
רכיבים לסלט כוסמין:
גזרים - 2 (בינוניים, קלופים וקצוצים לחתיכות קטנות)
עגבניות שרי - 1 כוס (או עגבניות תמר קצוצות גס)
פטריות - 6-8 (פורטובלו חתוכות לפרוסות בינוניות)
שיני שום - 4 (קלופות וחתוכות לפרוסות דקות)
בצל - 1 (סגול, חתוך לרצועות)
כוסמין - 1 כוס
גבינת פונטינה - 150 גר' (קשה, מגוררת)
גבינת פונטינה - 150 גר' (קשה, מגורדת)
פטרוזיליה - 1 צרור קטן (קצוץ)
שמן זית - 2 כפות
אופן הכנת הרוטב:
  1. הוסיפו לקערה 2 כפות שמן זית, את החומץ הבלסמי, מלח ופלפל וערבבו היטב.
אופן הכנת הסלט כוסמין:
  1. חממו את התנור ל-200° מעלות.
  2. שימו את העגבניות, הגזרים, הפטריות, השום והבצל בקערה גדולה.
  3. הוסיפו לקערה 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור.
  4. הכניסו את כל הירקות לתבנית מכוסה בנייר אפייה והניחו בתנור למשך 25 דקות.
  5. בינתיים בשלו את הכוסמין: הרתיחו 2 כוסות מים, המליחו אותן מעט, הוסיפו את הכוסמין ובשלו למשך 15-20 דקות עד שהם רכים, אבל לא מדי. סננו את המים.
  6. ערבבו את הכוסמין המבושל ואת הירקות הצלויים בתוך קערה, והוסיפו את הגבינה והפטרוזיליה. preperation
מקור: טל ו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.