header

מתכון לקבב תירס ותפוח אדמה חלבי

המתכון הזה יהיה חביב במיוחד על ילדים שאוהבים תירס יותר מירקות רבים אחרים. הרכיבים הטריים שבקבבים האלו מרכיבים מנה טעימה ובריאה במיוחד, ויש לה גם צבע צהוב מרשים שאי אפשר להתעלם ממנו!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקבב תירס ותפוח אדמה חלבי מקור תמונה: rakskitchen
רכיבים לקבב התירס:
קלחי תירס - 2 (לא מבושל)
מחית תפוחי אדמה - מ- 2 תפו''א בינוניים (מבושלים)
לחם - 4 פרוסות
קמח תירס - 3 כפות
כוסברה - 2 כפות (טרייה)
נענע - 1 כף (טרייה)
מיץ לימון - 2 כפיות (סחוט טרי)
חמאה - 1 כף (מומסת)
פלפל שחור - ½ כפית
מלח - 1 כפית
כמון - ½ כפית
אופן הכנת קבב התירס:
  1. גרדו את התירס לתוך קערה בינונית עד לקבלת מחית (אם היא נוזלית מדי, סננו את המים ושפכו אותם).
  2. בתוך מעבד מזון, עבדו את הלחם עד לקבלת פירורים רכים.
  3. הוסיפו את כל הרכיבים לקערה המכילה את התירס וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. חממו תנור ל-180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו היטב.
  5. צרו קבבים בעובי הרצוי והניחו אותם על התבנית המרופדת. הכניסו לתנור עד להשחמה (כ-20 דקות), הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.