header

מתכון לסלט פירות חם

סלט פשוט וצונן של פירות טריים הוא קינוח אהוב ומיוחד, אך אפייה קלה של כמה פירות קיציים והגשה עם כדור גלידה "מקפיצים" את הטעמים שלהם בצורה מדהימה. תוספת של אגוזים פריכים תשדרג את המנה אף יותר, ואתם תוכלו להגיש קינוח חמים וצונן בו זמנית שתשמחו לסיים איתו כל ארוחה, או אפילו לנשנש אותו כשיתחשק לכם משהו מתוק.

זמן הכנה: 12 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פירות חם מקור תמונה: greenkitchenstories
רכיבים לסלט פירות חם:
שקדים - 1 כוס (מולבנים ומלוחים)
קיווי - 3 (או קרמבולה)
בננות - 2 (קלופות)
תותים - 10
דובדבנים - 10 (ללא גלעינים)
נקטרינות - 2 (ללא גרעין)
מיץ לימון - מ-2 לימונים (בינוניים)
שוקולד מריר - 30 גר' (מומלץ עם כ-70% מוצקי קקאו)
פתיתי קוקוס - ⅓ כוס (לא ממותקים)
גלידת ווניל - 1 כדור (לכל מנה, לתוספת)
אופן הכנת הסלט פירות חם:
  1. חממו תנור ל-200° מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה, הניחו עליה את השקדים וקלו אותם במשך 10-15 דקות, או עד שהם ישחימו קלות.
  2. חתכו את הפירות לחתיכות בגודל נגיסה, הכניסו אותם לקערה וערבבו היטב עם מיץ הלימון.
  3. הוציאו את השקדים מהתנור, קצצו אותם ואת השוקולד המריר, הוסיפו לקערה עם הפירות ויחד עם פתיתי הקוקוס וערבבו היטב.
  4. הניחו את סלט הפירות על תבנית אפייה, הכניסו לתנור למשך 5-10 דקות או עד שהם יתרככו והוציאו את התבנית מהתנור.
  5. חלקו את סלט הפירות החם בין כלי הגשה, הוסיפו לכל אחד כדור של גלידת וניל והגישו מיד.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.