header

מתכון לעוגת גבינה וחמאת בוטנים עם ביסקוויטים

חמאת בוטנים היא אחד הממרחים האהובים על כולנו, ובמתכון שלפניכם תוכלו לשלב אותה בצורה טעימה וייחודית בעוגת גבינה. תוספת קרם השוקולד מעל העוגה תשלים אותה בצורה נפלאה, והיא תאפשר לכם לסיים כל ארוחה בצורה טעימה ומתוקה.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת גבינה וחמאת בוטנים עם ביסקוויטים מקור תמונה: nigella
רכיבים לבסיס:
ביסקוויטים - 200 גר' (בטעם וניל)
בוטנים - 50 גר' (מלוחים)
שוקולד מריר - 100 גר' (קצוץ)
חמאה - 50 גר' (לא מלוחה, מרוככת)
רכיבים לשכבת גבינה ובוטנים:
גבינת שמנת - 500 גר'
ביצים - 3 (גדולות)
חלמונים - 3 (גדולים)
אבקת סוכר - 200 גר'
שמנת חמוצה - ½ כוס (125 מ''ל)
חמאת בוטנים - 250 גר' (חלקה)
רכיבים לשכבה העליונה:
שמנת חמוצה - 250 מ"ל
שוקולד חלב - 100 גר' (קצוץ)
סוכר חום - 30 גר' (בהיר)
אופן הכנת הבסיס:
  1. ערבלו את כל רכיבי התחתית במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו את התערובת על תחתית של תבנית בקוטר 23 ס"מ והדקו אותה היטב. הכניסו למקרר בזמן שאתם מכינים את שאר השכבות.
אופן הכנת השכבת גבינה ובוטנים:
  1. חממו תנור ל-170 מעלות.
  2. לתוך קערת מערבל, הכניסו את גבינת השמנת עם אבקת הסוכר, הקציפו והוסיפו בהדרגה את יתר רכיבי שכבת הגבינה עד לקבלת תערובת חלקה. preperation מקור תמונה: nigella
  3. הוציאו את התבנית עם תחתית העוגה מהמקרר, העבירו לתוכה את מילוי הגבינה-בוטנים שהכנתם והכניסו לתנור למשך 50 דקות, או עד שמרכז העוגה יהיה יציב.
אופן הכנת השכבה העליונה:
  1. הכניסו את רכיבי השכבה העליונה לסיר בינוני וחממו מעל להבה בינונית עד לאיחוד של כל הרכיבים.
  2. הוציאו את העוגה מהתנור, מרחו עליה את שכבת השוקולד והכניסו לתנור ל-10 דקות נוספות.
  3. הוציאו את העוגה מהתנור והכניסו למקרר למשך לילה לפני ההגשה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.