header

מתכון לפסטת פטוצ'יני גזר עם פטריות ופלפל אדום

הגזר המתקתק מעניק למנה טעם וצבע נהדרים, וכמובן שפע של ויטמינים שמועילים לגופכם. אתם יכולים לנשנש ממנו בלי ייסורי מצפון... שימו לב שרשימת המרכיבים כוללת רוטב עגבניות לפסטה מוכן. אתם יכולים לקנות אחד כזה או להכין לפי טעמכם. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לפסטת פטוצ'יני גזר עם פטריות ופלפל אדום
רכיבים ל"פטוצ'יני" גזר:
שמן זית - 2 כפות
שן שום - 1 (קצוצה)
פטריות שמפיניון - ½ כוס (חתוכות)
פלפל אדום - 1 (קצוץ)
בזיליקום - 2 כפות (עלים טריים, ועוד חופן של עלים קרועים לקישוט)
עגבניות שרי - ½ כוס (חצויות)
גזרים - 3 (גדולים וקלופים)
רוטב עגבניות - ¾ כוס (לפסטה, קנוי או מוכן לפי טעמכם)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת ה"פטוצ'יני" גזר:
  1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש קטנה-בינונית.
  2. הוסיפו את השום, הפטריות, הפלפל האדום ושתי כפות בזיליקום וערבבו מדי פעם במשך 5 דקות.
  3. הוסיפו את עגבניות השרי ובשלו לעוד 8 דקות.
  4. בזמן שהרוטב מתבשל במחבת, השתמשו בקולפן וקלפו מהגזרים "סרטים" דקים. preperation
  5. הוסיפו את רוטב העגבניות המוכן ואת רצועות הגזר למחבת, ובשלו במשך עוד כ-8 דקות עד שרצועות הגזר מגיעות לדרגת רכות לפי טעמכם. תבלו את התערובת עם מלח ופלפל כרצונכם.
  6. שפכו הכול לקערה, ערבבו ופזרו מלמעלה כמה עלי בזיליקום קרועים לקישוט.
  7. הגישו לשולחן.
מקור: גלי בן-דור
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.