header

מתכון מיוחד לארטיק יוגורט ומנגו

ארטיק הלאסי, מורכב ממשקה היוגורט ההודי המפורסם, שמעולם לא היה טעים יותר!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון מיוחד לארטיק יוגורט ומנגו
רכיבים לארטיק יוגורט:
מנגו - 1 (ענק, חתוך או 2 גדולים, חתוכים)
יוגורט - 1 כוס
מים - ¾ כוס
סוכר - ¾ כוס
אופן הכנת הארטיק יוגורט:
  1. הרתיחו בסיר קטן את המים והסוכר על אש נמוכה-בינונית עד ליצירת סירופ.
  2. העבירו את חתיכות המנגו וכף מהסירופ שבישלתם למעבד מזון, והפעילו אותו עד ליצירת מרקם חלק.
  3. ערבבו היטב את מחית המנגו עם ½ כוס יוגורט. הוסיפו בערך ½ כוס סירופ כדי ליצור 2 כוסות תערובת וערבבו היטב שוב.
  4. בכלי נפרד, ערבבו את שארית היוגורט עם ½ כוס סירופ. קררו את תערובת היוגורט ואת תערובת המנגו במקרר.
  5. צרו שכבות שכבות של תערובות היוגורט והמנגו בתבנית הקרטיב, כדי לתת לקרטיב את המראה המיוחד שלו. הקפיאו למשך 7-10 שעות.
מקור: יעל שקדי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.