header

מתכון לסלט פלפלים צלוי בשמן שום

פלפל אדום אחד מכיל פי 3 מכמות מהצריכה היומית המומלצת של ויטמין C ומספק לגופנו גם כמויות גדושות של ויטמין B6, נוגדי חמצון ומגנזיום שבין מגוון המעלות שלהם מסייעים גם לחיזוק בריאות הנפש הודות ליכולתם להפחית חרדה ולהקל על מתחים. צליית הפלפל האדום היא הדרך היעילה ביותר לשבור את קירות התאים שבו ובכך לאפשר לגוף לספוח בצורה האידיאלית את מרכיביו החיוניים. 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פלפלים צלוי בשמן שום
רכיבים לסלט פלפלים:
שיני שום - 2 (קצוצות)
מלח - 1 כף
שמן זית - 4 כפות
אופן הכנת הסלט פלפלים:
  1. חממו את התנור מראש ל-200° מעלות.
  2. הכניסו לתבנית אפייה גדולה את הפלפלים ואפו במשך 50 דקות או עד להתרככותם. לאחר הוצאתם מהתנור אפשרו לפלפלים להתקרר למשך 20 דקות.
  3. באמצעות מכתש ועלי טחנו את שיני השום לצד מלח. לאחר מכן הניחו את המרכיבים בקערה קטנה, הוסיפו שמן זית וערבבו היטב.
  4. קלפו את הפלפלים והסירו את הגרעינים.
  5. לאחר מכן חתכו אותם לרצועות לאורכם. סדרו את הפלפלים על צלחת ומרחו עליהם מעט משמן השום שיצרתם. הגישו את המנה חמימה או בטמפרטורת החדר. preperation
מקור: שפרה רבינוב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.