print header

פסלי השוקולד המדהימים של השף קונדיטור אמאורי גויצ'ון

אם אתם חובבי אומנות מושבעים ואוהבים מאכלים מתוקים, היצירות המדהימות של השף קונדיטור אמאורי גויצ'ון (Amaury Guichon) יגרמו לכם להתפעל ולהזיל ריר בו זמנית. עבודתו מתרכזת בעיר לאס וגאס, שם הוא מפסל כמעט כל דבר אפשרי בעזרת שוקולד, וזה כולל חיות, יצורי פנטזיה, פסלים ידועים, גלגלי ענק ועוד שלל דברים שלא הייתם מצפים שאפשר לפסל עם המאכל הטעים הזה. אתם מוזמנים לצפות בכמה מהיצירות הנבחרות שלו יחד עם הסרטונים שמראים את תהליך היצירה עצמו, וכן לגלות עוד כמה דברים מעניינים על השף הקונדיטור המוכשר הזה.
 
כל אחת מהיצירות של אמאורי מוצגת בעמוד האינסטגרם שלו יחד עם סרטון "מאחורי הקלעים" שחושף איך יוצרים פסל ענק משוקולד, כאילו היה כמו כל חומר גלם אחר ליצירת אומנות. אחת העבודות האחרונות שלו היא פסל אריה במשקל 80 ק"ג, עליו הוא עמל במשך 5 ימים – רק הרעמה לקחה לו 10 שעות!
רבות מהיצירות שלו הן יצורי פנטזיה, וזאת מכיוון שיש לו חיבה רבה אליהם. הוא יצר את דרקון ענק משוקולד מסדרת "משחקי הכס", את מפלצת הדמוגורגון מהסדרה "דברים מוזרים", עוף חול אדמוני ובוהק שפורש כנפיים ועוד...
אמאורי עובד כשף קונדיטור כבר במשך 15 שנה, והוא אף מלמד קונדיטורים צעירים את רזי המקצוע בבית ספר לקונדיטוריה שהוא הקים – זאת לאחר שהספיק לטייל ברחבי העולם ולהעביר קורסים במדינות שונות. אין ספק שיש לו כישרון יוצא דופן, ואנחנו כבר עוקבים אחרי האינסטגרם שלו כדי לגלות מה עוד הוא יכול ליצור עם השוקולד שאנחנו כל כך אוהבים.

 

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.