print header

6 מתכונים לתערובות תבלינים ביתיות לבשר

בין אם אתם מכינים מנה בשרית לעצמכם ובין אם לחברים ובני משפחה, אתם כנראה רוצים שהיא תצא מושלמת ותגרוף מחמאות. לפעמים סוד הקסם לקבלתה הוא לא רק במידת העשייה שלה, אלא גם בתבלין שמעניק לה את הטעם והניחוח הנכונים. לשם כך, אתם כנראה קונים שלל תערובות תבלינים שמבטיחות מנה נחשקת, אך האמת היא שאתם יכולים להכין אותן בעצמכם בקלות! בכתבה הבאה תכירו 6 מתכונים לתערובות תבלינים מעולות שיעניקו למנות הבשר שלכם טעם נפלא, כשזה שפותח את הרשימה הוא הבסיסי והפשוט ביותר.

מתכון להכנת תערובת תבלינים בסיסית לבשר

מחפשים תבלון פשוט ובסיסי לבשר, שיעניק לו טעם עשיר ומשובח? רגע לפני שאתם קונים תערובת תבלינים מוכנה, אתם מוזמנים להכין אחת כזו בעצמכם שתספיק ל-8 כפות, בעזרת מרכיבים שכנראה תוכלו למצוא כבר עכשיו בביתכם. אחסנו אותה והשתמשו בה כשתרצו להכין את מנת הסטייק האהובה עליכם.

מתכון להכנת תערובת תבלינים בסיסית לבשר מקור תמונה: jerseygirlcooks
רכיבים למתכון לתערובת תבלינים בסיסית לבשר:
מלח - ½1 כפות
פלפל שחור - ½1 כפות
פפריקה - 2 כפות
אבקת שום - 1 כף
אבקת בצל - 1 כף
אורגנו - 2 כפיות
פלפל אדום יבש מתוק - 1 כפית (לא חובה)
מתכון לתערובת קייג'ון חריפה לתיבול בשר

במטבח האמריקאי נוהגים לתבל את מאכלי הגריל והברביקיו בתערובת קייג'ון, שמקורה הוא במטבח הקייג'וני של צאצאי המתיישבים הצרפתיים בקנדה. התערובת משלבת מספר פלפלים שמספקים לה טעם חריף וחמים, ומומלץ להשתמש בה בהכנת עוף או פרגיות. אם אתם מרגישים מעט הרפתקנים תוכלו להוסיף אותה גם למנות דג ואפילו למרקים.

מתכון לתערובת קייג'ון חריפה לתיבול בשר מקור תמונה: killingthyme.net
רכיבים לתערובת קייג'ון:
פפריקה - ½2 כפיות
אבקת צ'ילי - ½1 כפיות
פלפל קאיין - ½1 כפיות (אפשר להוסיף עוד לפי הטעם)
פלפל שחור - ¼ כפית
אורגנו - ¼ כפית
קורנית - ¾ כפית
מלח - 1 כפית
מתכון לתערובת תבלינים לטאקו

מחפשים דרך חדשה ופיקנטית לתבל את הבשר שלכם, שתישא אתכם בטעמה וניחוחה למחוזות אחרים ומרוחקים? אז היום ניקח אתכם עד למקסיקו, עם תערובת תבלינים מיוחדת לטאקו שתוכלו להכין בעצמכם בבית! אז עטו את הסומבררו הדמיוני שלכם וגלו כמה קל להכין אותה – ממרכיבים שכבר יש במטבח שלכם.

מתכון לתערובת תבלינים לטאקו מקור תמונה: gimmedelicious
רכיבים למתכון לתערובת תבלינים לטאקו:
אבקת צ'ילי - 4 כפות
כמון - 2 כפות
פפריקה - 1 כף
מלח - 1 כף
אבקת שום - 1 כפית
בצל יבש - 1 כפית (לא חובה)
אורגנו - 1 כפית
פלפל שחור - 1 כפית
עמילן תירס - 1 כף (לא חובה)
מתכון לתערובת תבלינים צרפתית לבשר

המטבח הצרפתי ידוע בשלל המטעמים המשובחים שלו, והיום אתם מוזמנים להכניס אותו גם למנות הבשריות שלכם! לשם כך, הכינו תערובת תבלינים הכוללת בתוכה תערובת משל עצמה בשם "ארב דה פרובאנס" – שמבוססת על בזיליקום, אורגנו ועוד שלל מרכיבים אחרים, ואותה ניתן להשיג בחנויות התבלינים השונות. את התערובת הביתית הנהדרת הזו תוכלו לפזר על מנות בשריות ובעיקר על סטייקים. אז איך אומרים בצרפת? Bon appétit!

מתכון לתערובת תבלינים צרפתית לבשר מקור תמונה: allrecipes
רכיבים למתכון לתערובת תבלינים צרפתית לבשר:
מלח - 2 כפות
אבקת בצל - 1 כף
פלפל שחור - 2 כפות
אבקת שום - 1 כפית
אבקת צ'ילי - ½ כפית
פלפל אנגלי - ¼ כפית
מתכון לתערובת תבלינים ביתית לסטייק טומהוק

מחפשים מנת בשר איכותית שעשירה בטעמים נפלאים? הכינו לעצמכם ולאהוביכם סטייק טומהוק, שהוא נתח אנטריקוט על עצם ארוכה שנחשב בעיני רבים למלך של הנתחים על העצם. כדי להפוך אותו לכוכב של כל ארוחה, תוכלו לתבל אותו בתערובת מעולה שאפשר להכין תוך כמה דקות בבית. שימו לב שלשם כך עליכם להצטייד במטחנת קפה ותבלינים. אז מבלי להכביר במילים, התחילו להכין את תערובת התבלינים הביתית המושלמת לסטייק טומהוק חלומי!

מתכון לתערובת תבלינים ביתית לסטייק טומהוק מקור תמונה: thespruceeats
רכיבים למתכון לתערובת תבלינים ביתית לסטייק טומהוק:
זרעי כוסברה - 2 כפות
זרעי כמון - 2 כפות
זרעי שומר - 1 כפית
הל שלם - 1 כפית
פולי קפה טחונים - 2 כפות (אספרסו או נס קפה)
מלח - 2 כפות
אבקת שום - 1 כף
אבקת בצל - 1 כף
פפריקה - 1 כף
פלפל שחור - 2 כפיות
מתכון לתערובת תבלינים מיוחדת ועשירה לבשר במנגל

עורכים מנגל עם המשפחה או החברים, ורוצים להפתיע אותם עם תבלון מיוחד ומושלם לבשרים שעל האש? מצאנו עבורכם מתכון שאתם פשוט חייבים לנסות! הוא עשיר בטעמים ויהפוך כל מנת המבורגר, סטייק או צלעות לגדולה מהחיים. כל מה שנדרש מכם כעת הוא לרכז את המרכיבים, לערבב אותם ולפזר על הבשר. שיהיה בתיאבון!

מתכון לתערובת תבלינים מיוחדת ועשירה לבשר במנגל מקור תמונה: taketwotapas
רכיבים למתכון לתערובת תבלינים לברביקיו:
טימין - ½ כף
אבקת שום - 1 כף
מלח סלרי - ½ כפית
אבקת צ'ילי - 2 כפות
מלח שום - 1 כף
פלפל שחור - ½ כף
מלח - ¼ כוס
כמון טחון - ½ כף
אבקת בצל - 1 כף
אבקת חרדל - 2 כפות
פלפל קאיין - 2 כפות
סוכר חום - ⅓ כוס
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.