print header

מתכון נהדר לטארטלט במילוי אגוזי לוז, טופי קרמל, שוקולד חלב ונוגט

מחפשים מאפה נהדר שתוכלו להכין לאורחים שלכם ושיראה כאילו יצא מקונדיטוריה? מצאנו עבורכם את המתכון המושלם! היום תגלו כיצד להכין טארטלט (פאי קטן) במילוי של אגוזי לוז, טופי קרמל, שוקולד חלב ונוגט – ללא ספק נשמע כמו גן עדן בתוך בצק – בשיטה פשוטה שחוסכת זמן ומאמץ. בסרטון הבא תגלו כיצד להכין אותו, ומי שילווה אתכם יד ביד בהכנת המאפה הוא שלומי כהן, שמעלה לערוץ היוטיוב שלו סרטונים בנושאי אפייה וקונדיטוריה לכל הרמות. דרך אגב, שלומי הוא לא אופה במקצועו, אלא מחנך בבית ספר שפתח את הערוץ כדי לגוון לתלמידים שלו את משימות הלמידה מרחוק בימי סגר הקורונה – ללא ספק פתרון יצירתי ומעורר השראה בימים שכאלו! את המתכון הזה לטארטלט המגרה הוא מקדיש במיוחד לכם, כקוראי "בא במייל", ואתם מוזמנים לנסות להכין את המאפה הזה שכבר כבש אותנו. דרך אגב, כל המרכיבים והוראות ההכנה שלו מופיעים בערוץ היוטיוב שלנו.

נהניתם מהסרטון? מוזמנים לצפות בו ובסרטונים נוספים בקישור הבא, ולעקוב אחרי ערוץ היוטיוב שלנו!

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.