header

מתכון ללזניית רביולי מושלמת

מתלבטים בין לזניה לרביולי? ובכן, מה דעתכם על אפשרות שלישית שהיא לא פחות ממושלמת – לשלב בין השניים? היום תכירו את המנה שהולכת לכבוש כל ארוחה חלבית או איטלקית שלכם – לזניית רביולי מושחתת שתגרום לאורחים שלכם להזיל ריר! 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון ללזניית רביולי מושלמת מקור תמונה: lovefromtheoven
רכיבים למתכון ללזניית רביולי:
תרסיס שמן - קצת לשימון
רוטב לפסטה - 800 גרם (2 צנצנות של 400 גרם, סוג לבחירתכם)
רביולי - 800 גרם (2 חבילות של 400 גרם, קפוא)
מוצרלה - 500 גרם (מגוררת ומחולקת)
גבינת פרמזן - 250 גרם (מגוררת)
ביצה - 1
פטרוזיליה - 1 כפית (טרייה או יבשה)
מלח - ½1 כפיות
פלפל שחור - ½1 כפית
אופן הכנת מתכון ללזניית רביולי:
  1. חממו תנור לחום של 180 מעלות.
  2. שמנו תבנית אפייה בגודל של 33X22 ס"מ.
  3. שפכו כ-½ צנצנת של רוטב פסטה לתוך תבנית האפייה.
  4. סדרו את חתיכות הרביולי זו לצד זו על גבי הרוטב, כך שהן תיצורנה שכבה שנייה כפי שניתן לראות בתמונה הבאה. preperation מקור תמונה: lovefromtheoven
  5. ערבבו בקערה נפרדת ½ מכמות גבינת המוצרלה יחד עם המצרכים הנותרים, פרט לרוטב הפסטה שנותר לכם.
  6. פזרו מעל לרביולי את תערובת הגבינות - אתם יכולים לעשות זאת במריחה של שכבה אחידה, או לפזר כדורים קטנים מהתערובת כפי שניתן לראות בתמונה הבאה. preperation מקור תמונה: lovefromtheoven
  7. כסו את שכבת הגבינות עם ה-½ שנותר לכם מצנצנת הרוטב הראשונה, וצרו מעליה שכבת רביולי נוספת, כפי שעשיתם מקודם.
  8. שפכו מעל שכבת הרביולי את רוטב הפסטה מהצנצנת השנייה, ופזרו לבסוף את מה שנותר מגבינת המוצרלה המגוררת.
  9. כסו את התבנית בנייר אלומיניום ואפו עימו את הלזניה למשך 40 דקות.
  10. הסירו את נייר האלומיניום, ואפו את הלזניה למשך 20 דקות נוספות.
  11. הניחו ללזניה להצטנן מעט למשך 10-20 דקות, והגישו לשולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.