print header

הסיפור שמאחורי בקבוקי התינוק המלוכלכים שעלולים לגרום לילד שלכם לחלות

אם אתם הורים או סבים, ודאי תסכימו איתנו שאחת השאיפות הכי גדולות בחיינו היא לראות את הילדים שלנו שמחים ומאושרים. אתם ודאי גם מסתכלים על תינוקכם בהנאה ובגאווה ענקית כשהוא שותה לרוויה מהבקבוק שלו כמו ילד בוגר, בידיעה שהוא מקבל את כל המרכיבים הנחוצים לו במנת המים או החלב שהוא לוגם. כדי לזכות ביתרון הזה, שיעזור לו לגדול באופן תקין ולהישאר בריא, עליכם להצטייד בכוס בטיחותית ונקייה, ולא נתפלא אם התאמצתם במיוחד כדי למצוא את זו שהכי מומלצת מבין שלל המוצרים שעל המדף. חברות רבות בימינו מנסות ליצור כוס טובה במיוחד, שנחשבת לסטרילית ושתוכלו לסמוך עליה בעיניים עצומות בזמן שתינוקכם שותה ממנה, אך האם הן אכן מצליחות בכך? בכתבה הבאה, נחשוף בפניכם סיפור שייתן לכם סיבה טובה לפקפק בכך...
בקבוקים מזוהמים לתינוקות: תינוק שותה מבקבוק
הורים רבים שקונים לתינוקם בקבוק שנראה להם בטיחותי ושהוא אולי גם מומלץ, לא תמיד מודעים למגבלות המוצר ולאופן שבו יש להשתמש בו, וכתוצאה מכך עלולות להיגרם סכנות רבות. דוגמה לכך ניתן לראות בסיפור הבא, שהתחיל מאב שחשד שמשהו לא בסדר עם התינוק שלו, שהיה חולה כל הזמן למשך תקופה ממושכת. האב החליט לבדוק האם הגורם לכך הוא הבקבוק שקנה לו לפני כמה שבועות - וכשהוא פתח את הפיה המיוחדת של המוצר, שנועדה למנוע דליפות, הוא גילה בתוכה כמות גדולה של עובש. חשוב לציין שמדובר באזור שקשה לנקות, ושהורים רבים לא מודעים לכך שעלול להצטבר בו לכלוך. 
בקבוקים מזוהמים לתינוקות: חלקה החיצוני של הפיה המלוכלכת
הוא וחברתו הטובה פני החליטו לשתף בחשבון הפייסבוק שלה את הסיפור, לצד תמונות המתעדות את הפיה המטונפת. במהרה, נתגלו סיפורים דומים, של הורים שבדקו את הבקבוק שממנו שותה ילדם, וגילו לכלוכים ועובש. רב המוצרים שתועדו היו של חברת "טומי טיפי", שנאלצה להתמודד עם מבול של תלונות. אנשי החברה הודו בכך שהם היו צריכים להיות יותר ברורים וליידע את הלקוחות אודות סוגי המשקאות שמתאימים לבקבוקים הללו ועל אלו שלא.
בקבוקים מזוהמים לתינוקות: החלק הפנימי המלוכלך של הפיה

אז כיצד יש לנהוג?

בעקבות הסיפור, חדדו אנשי טומי טיפי את המלצותיהם אודות שימוש נכון בבקבוקיהם ובמוצרים דומים:
1. אחסנו רק משקאות מומלצים, כגון שתייה קרה ונוזלים קלים כמו מים.
2. הימנעו משימוש במוצרים כדוגמת חלב מפורמולה, מיצים סמיכים ומשקאות חמים. 
3. נקו את הבקבוק לפי הוראות היצרן וביסודיות מיד לאחר השימוש בו, בטרם הלכלוכים שבתוכו מתייבשים ונדבקים לדפנותיו, ותנו לו להתאוורר. אל תשכחו להשתמש במים רותחים.
4. בעת השטיפה, חפשו בבקבוק ובפיה פינות וסדקים שבהם עלולים להצטבר חיידקים. 
בקבוקים מזוהמים לתינוקות: 2 בקבוקים, ולצידם פיה סגורה ופיה נוספת מלוכלכת

החברה נושאת על עצמה את רוב האשמה, אך חשוב שגם אנחנו ניקח אחריות ונלמד להשתמש בבקבוקים לפי הוראות היצרן, כדי למנוע הישנות של מקרים שכאלו. מכירים הורים שהסיפור הזה עשוי לעזור להם ולהציל את בריאות ילדם? שתפו עימם את הכתבה.

מקור התמונות: facebook

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.