maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

המדע שעומד מאחורי האפייה

נוהגים לומר שבישול זו אומנות, אך אין ספק שאפייה היא מדע. כמו בתחומים מדעיים אחרים, מדובר על תהליכי עבודה שדורשים מעקב מדוקדק אחר הוראות הכנה עם כמויות מדויקות, לשם יצירת תגובות כימיות מורכבות. לכן מספיק שתשכחו פרט אחד קטן במתכון המאפה שלכם, כדי שתתקבל תוצאה לא רצויה שתהרוס את כולו. לפניכם הסבר פשוט מאוד בנוגע לדרכים שבהן פועלים מרכיבי האפייה השונים וכיצד הם יוצרים אינטראקציות אחד עם השני. אין ספק שאחרי שתכירו את המידע הזה, תהפכו להיות מומחים רשמיים בתחום האפייה.

המדע שעומד מאחורי אפייה
 
המדע שעומד מאחורי אפייה
 
המדע שעומד מאחורי אפייה
 
המדע שעומד מאחורי אפייה
 
המדע שעומד מאחורי אפייה
 
המדע שעומד מאחורי אפייה
המדע שעומד מאחורי אפייה
 

 

מקור: בר צ.
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: