maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

גרנולה מצה - בריאות בפסח!

חגים ועדות - מתכונים של פעם בשנה

גרנולה מצה

 

מתגעגעים לדגני הבוקר? רוצים לאכול בריא גם בפסח? הכינו גרנולה מפירורי מצה.

מה צריך?

  • 3 מצות מקמח מלא, מרוסקות
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 1/4 כוס שמן צמחי
  • 2 כפות סוכר חום בהיר
  • 2 כפות דבש
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/2 כוס תערובת פירות יבשים, קצוצים

מה עושים?

מערבבים יחד: מצות, אגוזי מלך, שמן, סוכר, דבש ומלח.

מפזרים על תבנית אפייה באופן שווה.

מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות בחום של 150 מעלות, תוך ערבוב מדי פעם.

10מניחים לגרנולה להתקרר על השיש כ-30 דקות

שוברים לחתיכות קטנות ומערבבים עם פירות יבשים.

מוסיפים חלב, יוגורט או פשוט מנשנשים מהמגש...

* ניתן לאחסן במיכל אטום עד שבועיים.

חג שמח!

 

 

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: