maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

חזה עוף בציפוי מצה - מתכון כשר לפסח!

חגים ועדות - מתכונים של פעם בשנה

 

מה צריך?חזה עוף בציפוי מצה

  • 1 ביצה גדולה
  • 8 מצות, מפוררות דק
  • 2 כפיות מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
  • שמן צמחי לטיגון
  • 4 קציצות חזה עוף, ללא עצמות, בעובי של כ-2 ס"מ
  • 4 פלחי לימון להגשה

מה עושים?

מערבבים ביצים בצלחת שטוחה.

מערבבים מצות מפוררות, מלח ופלפל בצלחת שטוחה אחרת.

מחממים שמן במחבת עד לרתיחה.

טובלים חזה עוף - פעם בתוך הביצים ופעם בתוך בלילת המצה.

מכסים משני הצדדים ומניחים במחבת.

מטגנים עד להזהבה (כ-2 דקות בכל צד).

מעבירים לנייר סופג.

מגישים חם עם פלחי לימון.


בתאבון!

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: