header

מתכון לפסח - חזה עוף בציפוי מצה

ישנם מספר רב של מתכונים לשניצל, המתכון הבא הוא אחד הטובים, והותאם במיוחד לפסח...

זמן הכנה: 8 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפסח - חזה עוף בציפוי מצה
רכיבים לשניצל עוף:
ביצה - 1 (גדולה)
מצות - 8 (מפוררות דק)
מלח גס - 2 כפיות
פלפל שחור - ¼ כפית (טחון)
שמן צמחי - לטיגון
חזה עוף - 4 (פילטים גדולים ללא עצמות, בעובי של כ-2 ס"מ)
פלחי לימון - 4 (להגשה)
אופן הכנת השניצל עוף:
  1. ערבבו את הביצה בצלחת מעט קעורה.
  2. בצלחת אחרת ערבבו מצות מפוררות, מלח ופלפל.
  3. צקו שמן במחבת והביאו לרתיחה (שימו לב לא לשרוף את השמן).
  4. טיבלו את חזה העוף בתוך צלחת הביצה, ולאחר מכן בפירורי מצה בשני הצדדים.
  5. חיזרו על פעולה זו על כל הפילטים, והכניסו למחבת, טגנו את שני הצדדים עד להזהבה (כ-2 דקות מכל צד).
  6. העבירו לנייר סופג, הגישו חם עם פלחי לימון.
מקור: בני ר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.