maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

עוגות שוקולד-קוקוס כשרה לפסח

חגים ועדות - מתכונים של פעם בשנה

גם שוקולד, גם קוקוס וגם כשר לפסח. מי צריך יותר מזה? הנה מתכון נפלא שימתיק לכם את הסדר...

מה צריך?

חומרים לבסיס (לתבנית 28 ס"מ):
6 ביצים, מופרדות
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפייה

קרם קוקוס:
2.5 כוסות קוקוס
1 כוס חלב
1 כוס סוכר
100 ג‘ מרגרינה או חמאה

קרם פודינג:
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
11/4 כוסות חלב

ציפוי:
100 ג‘ שוקולד מריר
2 כפיות מרגרינה או החמאה
2-3 כפות חלב

מה עושים?

1. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.

2. מערבבים את החלמונים עם אבקת האפייה, ומקפלים לתוך הקצף. מוסיפים גם את הקקאו, ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.

3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, יוצקים את הבסיס לתבנית משומנת ואופים כ-25 דקות, או עד שהקיסם יוצא יבש. מקררים.

4. מכינים קרם קוקוס: שמים את כל החומרים בסיר קטן על אש בינונית, ומערבבים עד שהמרגרינה נמסה. מורחים על העוגה הקרה.

5. מכינים קרם פודינג: מקציפים את השמנת עם הפודינג והחלב. מורחים על העוגה, ומניחים במקרר.

6. מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל או בסיר כפול את השוקולד עם המרגרינה והחלב, עד שנוצרת תערובת חלקה. מצפים את העוגה בשוקולד, מקררים לילה במקרר.

חג שמח!

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: