print header

גלידה ממרכיב אחד בלבד בלי מכונה - מעדן!!!

ממה עשויה הגלידה המעולה הזאת אתם שואלים?
 
אך ורק מבננות!!!
 
קלפו, חיתכו והקפיאו לשעתיים לפחות
 
הכניסו למעבד המזון ותתחילו לטחון על מהירות מקסימלית
 
בהתחלה זה יראה כמו פירורים וזה גם ידבק לצדדים - תעצרו ותגרדו את התערובת חזרה למטה בכל פעם שהיא נדבקת
 
פתאום, בלי שום התראה, מתרחש הקסם והפירורים העיסתיים משנים מרקם
 
אם תרצו להוסיף משהו לגלידה, זה הזמן (אבל לא חובה) - מומלץ: חמאת בוטנים, שבבי שוקולד או אגוזים למיניהם
 
ניתן להגיש במרקם "אמריקאי" או להקפיא בכלי אטום, למרקם יותר קשה. 
 
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.