print header

סוד הטעם החדש של החתונה!

אולי בארץ, תחום עוגות החתונה פחות מפותח, אבל בחו"ל, "עוגת הכלה" זוכה לכבוד כאילו והייתה הכלה עצמה. עוגות החתונה הן ללא ספק העוגות המושקעות ביותר בעולם! 

 

סוד הטעם החדש - בצק סוכר

למרות שהוא קיים בעולם כבר עשרות שנים, בישראל, עד שנות ה-80, בכלל לא ידענו מה זה בצק סוכר, ובטח שלא השתמשנו בו לפיסול, קישוט וציפוי עוגות ראווה. שיתוף פעולה בין קונדיטור ישראלי ובין חברת המרשלג, הביא לפיתוח בצק סוכר כשר והחדיר את המוצר אל שוק המתוקים, אבל רק בשנים האחרונות המוצר מתחיל לייצר לעצמו מוניטין נפלא, כזה שמסוגל להביא לידי ביטוי גם את הצד האמנותי וגם את הצד המקצועי של האופה.

האופים והקונדיטורים היום, לא מתביישים לקרוא לעצמם מעצבי עוגות ומגשימי חלומות - ובצדק! כל רעיון שאתם מסוגלים לחלום עליו, הם יכולים לייצר! לפניכם דוגמאות נוספות לחלומות שניתן לעצב באמצעות בצק סוכר...
 

עוגות

עוגות

עוגות

עוגות

עוגות

עוגות

עוגות

עוגות

עוגות

עוגות

עוגות

עוגות

עוגות

עוגות

 

 

מקור: Izismile

עריכה: טל עזר

 

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.